Unbra Selvsittende Silikon BH er et revolusjonerende konsept innen stroppeløse og selvsittende BH'er. Den stroppeløse Unbra BH’en festes ved hjelp av et spesielt utviklet hudvennlig klister på innsiden av BH’en.

Klikk på de enkelte produktene under for at lese mer om Unbras silikon BH. Unbra silicone BH'en fås i silikon og i stoff. Begge har optimal selvsittende effekt. Du får kjøpt BH’en i følgende størrelser: A, B, C, D og E.

Denne enestående silikon BH’en fås i disse fargene: blank silikon, hudfarget og sort stoff, samt nyheten i leopardmønster! Den selvsittende Unbra BH er den perfekte BH hvis du skal bruke en kjole eller topp med bar rygg og er et godt alternativ til silikoninnlegg. Du oppnår en super push-upeffekt med den selvsittende Unbra BH’en.

Denne leveres i en flott oppbevaringseske så du kan pakke den i vesken din og enkelt ta den med hvor du måtte ønske.

I tillegg til informasjonen her på hjemmesiden vår kan du også følge oss på Facebook hvor vi orienterer om de nyeste produktene, gir gode råd om hvordan du fester og bruker Unbra BH’en og holder konkurranser med fine premier!

Du kommer til å ha glede av din Unbra i lang tid - både som stroppeløs BH eller også BH uten rygg- ettersom klistereffekten holder opptil 75 – 100 ganger. Etter dette vasker du den enkelt i lunkent såpevann og den er så god som ny igjen!

Din usynlige Unbra BH er produsert i silikon, noe som gjør den utrolig lett å holde ren. Du har derfor enkelt den stroppeløse BH’en klar til neste gang du skal bruke aftenkjolen med bar rygg.

Den selvsittende BH’en er i stylistverdenen omtalt som "Silicon strapless bra", og brukes som et jevngodt alternativ til BH-innlegg.