Unbra Bh - Selvsittende

Unbra Silikon BH er en selvsittende, stroppeløs BH som er perfekt under kjoler med bar rygg eller figurnære sommerklær. I motsetning til en del lignende BH’er som fins på markedet som kan føles stive og vises under klærne, er Unbra både myk og behagelig å ha på.

Unbra har hudfargede skåler bestående av organisk silikon med en hud- og allergivennlig innside som gjør at den sitter trygt på plass og gir deg god bevegelsesfrihet under bruk. Den selvklebende BH’en ( selvsiddende bh )har frontlukning, noe som gir deg muligheten til å variere volum og form på bysten etter ønske.

 

Etter bruk skyller du den ganske enkelt i lunkent vann og lar den lufttørke. Unbra kommer i en flott oppbevaringseske og fås i str. A, B, C, D og E (se eget artikkelnr. for sistnevnte).

Unbra Selvsittende Silikon BH er et revolusjonerende konsept innen stroppeløse og selvsittende BH'er.  Den stroppeløse Unbra BH’en festes ved hjelp av et spesielt utviklet hudvennlig klister på innsiden av BH’en.

Klikk på de enkelte produktene under for at lese mer om Unbras silikon BH. Unbra silicone BH'en fås i silikon og i stoff. Begge har optimal selvsittende effekt.

Du får kjøpt BH’en i følgende størrelser: A, B, C, D og E.  Denne enestående silikon BH’en fås i disse fargene: blank silikon, hudfarget og sort stoff, samt nyheten i leopardmønster!  Dette er den perfekte BH hvis du skal bruke en kjole eller topp med bar rygg og er et godt alternativ til silikoninnlegg. Du oppnår en super push-upeffekt!


BH’en leveres i en flott oppbevaringseske så du kan pakke den i vesken din og enkelt ta den med hvor du måtte ønske.  Du kommer til å ha glede av din Unbra i lang tid - både som stroppeløs BH eller også BH uten rygg- ettersom klistereffekten holder opptil 75 – 100 ganger. Etter dette vasker du den enkelt i lunkent såpevann og den er så god som ny igjen!

I tillegg til informasjonen her på hjemmesiden vår kan du også følge oss på Facebook hvor vi orienterer om de nyeste produktene, gir gode råd om hvordan du fester og bruker de ulike produktene  og holder konkurranser med fine premier!